Dr. Földes Márta - bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus és mikológus szakorvos
Bejelentkezés: 06-30-9630-155
Skin Care klinika
1112 Budapest, Brassó utca 25.
Rendelés: szerda: 14:30-19:30
DR ROSE Magánkórház
Szeged
7865 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 19.
Rendelés: hétfő, csütörtök: 17:00-19:00

Ráncfeltöltés, botox kezelés

  • EsztétikaÉrtágulatok megszüntetése
  • Ráncok, bőrredők korrekciója hyaluronsavval, injekciós technikával
  • Arcfiatalítás botulinum toxin kezeléssel
  • Hónalji verejtékezés megszüntetése
  • Arcfiatalítás TCA-val ( orvosi hámlasztás triklórecetsavval)
  • Lifting, és feszesítés forradalmian új eljárással, a Scarlet mikrotűs frakcionált rádiófrekvenciás módszerrel.
  • Bőrmegújítás, arcfiatalítás frakcionált széndioxid lézerrel

Rendszeres Scarlet napok a szegedi rendelőben a garantáltan eredeti Scarlet géppel.

Arcfiatalítás botulinum toxin kezeléssel

A botulinum toxin injekció a leggyakrabban végzett nem sebészi kozmetológiai kezelés az arc öregedéséért felelős ráncok megszüntetésére. A mimikai izmok tartós hiperaktivitása állandó ráncok kialakulását eredményezi a szemöldökök között, (glabella) továbbá a homlok és a szemkörnyék területén. Utóbbiakat nevezzük szarkalábaknak. Mindezek kezelése a megfelelő izomba adott botox mikroinjekcióval sikeresen elvégezhető. A hatás 48 óra múlva kezdődik, az első kezelés 3-4 hónapig, az ismételt alkalmazások többnyire 4-6 hónapig tartanak. Más esztétikai kezelésekkel is kombinálható.

Fokozott hónalji verejtékezés (axilláris hiperhidrózis) kezelése botulinum toxinnal

A verejtéktermelést a vegetatív idegrendszer szabályozza. Az idegi hatásra egy acetilkolin nevű anyag szabadul fel az ideg és a megfelelő célszerv sejtjei között kialakult kapcsolási rendszerben és megindul az izzadás.

A botulinum toxin ennek az anyagnak a felszabadulását akadályozza meg ily módon megállítva a verejtéktermelést. A kezelés intradermalis (bőrbe adott) injekciókkal történik, melynek hatására néhány napon belül megszűnik a verejtékezés és ez az állapot 6-8 hónapig fennmarad.

Ráncfeltöltés

A bőrfiatalító eljárások között az arc ráncainak, mélyebb redőinek kisimítására, volumenpótlására a hyaluronsavas töltőanyagok alkalmazhatóak. Napjainkban a legkorszerűbb technológiával előállított monofázisos keresztkötéseket is tartalmazó hyaluronsavas termékekkel rendkívül jó, egyenletes szöveti beépülést, tartósabb és esztétikailag szebb eredményeket érnek el tökéletes biztonsággal. A töltőanyagot a bőr alatti kötőszövet különböző rétegeibe adjuk be, a kezelni kívánt ráncok mélységétől és az anyag fajtájától függően. Fontos tudni, hogy a hyaluronsav a szervezetünkben is előforduló természetes anyag, rendkívül jó vízmegkötő képességgel, ezért a bőr megfelelő hidratáltsága a kötőszövet hyaluronsav tartalmának függvénye is. A bevitt anyag bizonyos idő elteltével lebomlik, ezért idővel a kezelés ismétlése szükséges, illetve javasolt.


Dr. Földes Márta bőrgyógyász, nemigyógyász, kozmetológus és mikológus szakorvos
Minden jog fenntartva! © 2010